Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WD1500ADFD-20PK
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13163
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 00:14:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf

Raptor 150GB Serial ATA, 10000 RPM HDD
Meer>>>

Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf.
WD Raptor drives zijn de snelste SATA drives ter wereld, ze zijn net zo snel en betrouwbaar als SCSI maar kosten minder. Ontworpen voor snelheid! WD Raptor schijven zijn een unieke soort harde schijf die zeker zo betrouwbaar en snel is als SCSI maar op een eenvoudigere manier aangesloten kan worden - voor een lagere prijs dan Parallelle SCSI schijven. WD Raptor schijven voldoen aan hoge eisen, maar verlagen de kosten van de opslag van gegevens voor bedrijven.
Deze WD harde schijf beschermt uw data
Data Lifeguard™ is een exclusieve verzameling databeschermingsfuncties: bescherming tegen schokken, een systeem voor bescherming tegen omgevingsfactoren en real-time ingebouwde foutenopsporing en -reparatie. WD's Data Lifeguard technologie spoort automatisch problemen op, die kunnen voortkomen uit het langdurige gebruik van een harde schijf en lost ze op.
Data Lifeguard Tools™ zijn software die speciaal ontworpen is voor WD harde schijven. Ze werken samen met de ingebouwde Data Lifeguard functies om de installatie van de harde schijf, het vinden van problemen en het oplossen ervan makkelijk en zonder zorgen te laten verlopen.
Shock Guard™ beschermt de harde schijf op ieder moment tegen beschadigen door schokken en trillingen terwijl hij aanstaat. Hierdoor hebben WD Caviar drives de beste bescherming tegen schokken die er op de markt is.

Ideaal voor
- Servers en NAS/SAN systemen.
- High-performance workstations en computers van gamers.
Korte samenvatting Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk, 150 GB, 10000 RPM, SATA, 16 MB
Lange samenvatting Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf :

Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk. Opslagcapaciteit harde schijf: 150 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 10000 RPM, Harde schijf-interface: SATA, Drive, omvang buffer: 16 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital Raptor 150GB Serial ATA HDD, 20pk 150GB SATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
150 GB
Harde schijf-interface *
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
SATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
10000 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
16 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
5,9 ms
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
4,5 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
2,99 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
0,6 ms
Harde schijf, aantal koppen
4
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 65 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
101,6 mm
Hoogte
Hoogte van het product
26,1 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
147 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
730 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Drive, overdrachtssnelheid
150 MB/s
Data-overdrachtssnelheid
De maximale snelheid (als de overdracht langer duurt) waarmee data van en naar het apparaat kan worden getransporteerd.
72 MB/s
X