Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Cintiq
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cintiq 15X Grip Pen
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UP-911E-01
Categorie
Wireless computer input device which allows users to point to items on a screen on write and draw on screen.
lichtpennen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11315
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:17:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen :
De korte redactionele beschrijving van Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen

Cintiq 15X Grip Pen
Meer>>>

Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen.
The Cintiq 15X Grip Pen is equipped with a revolutionary rubberised cushion grip that reduces gripping power significantly.

- Rubberised, ergonomically shaped and balanced grip.
- Pressure-sensitive pen tip.
- Removable & programmable double-side switch.
- Eraser.
- Battery-free, cordless.
Korte samenvatting Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen:
Deze korte samenvatting van de Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Cintiq Cintiq 15X Grip Pen, 16 g
Lange samenvatting Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen :

Wacom Cintiq 15X Grip Pen, Cintiq. Gewicht pen: 16 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Cintiq 15X Grip Pen lichtpen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X