Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Intuos
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Intuos3 A3 Wide CAD USB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PTZ-1231W-C
Categorie
Op een grafisch tablet kunt u schrijven en tekenen met de bijbehorende pen. Dit wordt direct doorgegeven aan de computer waar het verder verwerkt wordt. Met een programma voor handschriftherkenning kunt u bijvoorbeeld met de hand schrijven in plaats van typen om tekst in te voeren in uw computer. Ook kunt u met de pen uw muis bedienen, wat erg praktisch is in bijvoorbeeld tekenprogramma\'s.
grafische tabletten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 53309
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 05:08:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet :
De korte redactionele beschrijving van Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet

Intuos3 A3 Wide CAD USB met Intuos3 Lens Cursor
Meer>>>

Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet.
Het nieuwe Intuos3-pentablet A3 Wide is er nu in het innovatieve 16:10-formaat. Zo gebruikt u het werkoppervlak optimaal als u met een breedbeeldmonitor of met twee monitors werkt. Ook ideaal voor het bewerken van HDTV-video. Ontwikkeld voor het gebruik op kwalitatief hoogstaande werkstations is het A3-tablet het summum in de wereld van de grote en krachtige grafische tabletten.

Samen met de ergonomische Grip Pen zorgen de vrij programmeerbare ExpressKeys en de Touch Strip voor een optimaal werkproces, efficiëntie en productiviteit in creatieve toepassingen.

De speciale CAD-versie bevat de Intuos3-lenscursor die met de Intuos2 Grip Pen gebruikt kan worden.

Functies

16:10-formaat
Met een werkoppervlak op 16:10-formaat zorgt de Intuos3 A3 Wide voor optimaal gebruik van het werkoppervlak, als u met meerdere beeldschermen of met een breedbeeld-LCD-beeldscherm werkt. En daarmee is hij ideaal voor ongehinderd werken op breedbeeldnotebooks.

Drukgevoelig met 1024 niveaus
Maak natuurlijke potloodlijnen, penseel- en gumstreken.

Kantelgevoeligheid
Kantel het invoerapparaat in elke gewenste richting en maak daarmee natuurlijke potloodlijnen, penseel en gumstreken.

Tool ID
Met Tool ID kunt u elk Intuos3-invoerapparaat afzonderlijk instellen voor elk programma. De opgeslagen instellingen worden automatisch geactiveerd zodra het programma wordt gestart.

ExpressKeys
ExpressKeys zijn een reeks toetsen links en rechts van het actieve vlak. Wijs uw favoriete sneltoetsen of macro’s aan deze toetsen toe, waarna u uw toetsenbord verder terzijde kunt schuiven.

Touch Strip
Met de nieuwe Touch Strip kunt u uw vingers rechtstreeks op het tablet gebruiken – net als bij het Touchpad van een laptop. Zoom met een enkele vingerbeweging in of uit afbeeldingen of blader door tekstdocumenten of HTML-editors.

Absolute positionering
U zult nooit tegen de rand van de muispad aankomen – de pentabletten van Wacom werkt met absolute positionering, waarbij het actieve vlak het volledige beeldscherm voorstelt.

Gum
U kunt fouten heel eenvoudig corrigeren: u hoeft alleen maar de pen om te draaien!

Snoer- en batterijloos
Geen van de invoerapparaten heeft een snoer of batterij nodig – het tablet voorziet de invoerapparaten van de nodige stroom.

Plug & Play-installatie
Het Intuos3-pentabletsysteem is snel en eenvoudig te installeren en is compatibel met al uw programma's.

Wacom pentechnologie
De door Wacom gepatenteerde draad- en batterijloze pentechnologie beschikt u over een hoogwaardig en betrouwbaar product dat vrijwel onderhoudsvrij is. Het technologie staat garant voor hoge kwaliteit van de producten, gemaakt door de wereldleider op het gebied van invoerapparaten met pen.
Korte samenvatting Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet:
Deze korte samenvatting van de Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB, Bedraad, 488 x 305 mm, 6 mm, 200 punten per seconde, 2,5 m, 1,4 kg
Lange samenvatting Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet :

Wacom Intuos3 A3 Wide CAD USB, Intuos. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Working area: 488 x 305 mm, Maximale leeshoogte: 6 mm. Report rate (pen): 200 punten per seconde. Lengte snoer: 2,5 m. Tablet gewicht: 1,4 kg. Afmetingen (BxDxH): 623 x 429 x 36 mm, Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE/ME/2000/XP MacOS X 10.2.6 +

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB 5080lpi 488 x 305mm grafische tablet, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Tablet
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Resolutie *
De resolutie in lijnen per inch.
5080
Working area *
The area that can be worked on.
488 x 305 mm
Maximale leeshoogte *
De maximale hoogte boven het pad waarop penbewegingen nog geregistreerd worden.
6 mm
Pen
Inclusief pen *
The product includes a pen.
No
Drukniveau's *
A gradation of applied amount of pressure.
1024
Report rate (pen)
200 punten per seconde
Muis
Inclusief muis *
A mouse is included with this product.
No
Poorten & interfaces
Lengte snoer
How long the cable is.
2,5 m
Technische details
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Yes
Gewicht en omvang
Tablet gewicht
1,4 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
623 x 429 x 36 mm
Inclusief tablet
Yes
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/ME/2000/XP MacOS X 10.2.6 +
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-12-29
Testseek heeft 42 proffesionele recensies verzameld voor Wacom Intuos Intuos3 A3 Wide CAD USB. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 88 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
88%
X