Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Graphire
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Graphire3 Pen Stand
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PST-A031
Categorie
Objects, commonly made of plastic, which can hold and store pens and pencils. Usually found on desk tops.
pen- & potloodhouders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21891
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:32:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder :
De korte redactionele beschrijving van Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder

CTE-430/630 Penhouder
Meer>>>

Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder.
- Deze nieuwe versie van de Wacom-pen staan Geschikt voor de meeste Pennen. Co-werknemers stoten uw tafel? Gekantelde desktop? Geen probleem - deze pen stand zal houden uw Wacom-pen zonder omvallen.
Korte samenvatting Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder:
Deze korte samenvatting van de Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand
Lange samenvatting Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder :

Wacom Graphire3 Pen Stand, Graphire

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Graphire Graphire3 Pen Stand Transparant pen- & potloodhouder, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Transparant
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X