Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Graphire
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CTE-630 Photoframe plate
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PPL-A131-01
Categorie
Op een grafisch tablet kunt u schrijven en tekenen met de bijbehorende pen. Dit wordt direct doorgegeven aan de computer waar het verder verwerkt wordt. Met een programma voor handschriftherkenning kunt u bijvoorbeeld met de hand schrijven in plaats van typen om tekst in te voeren in uw computer. Ook kunt u met de pen uw muis bedienen, wat erg praktisch is in bijvoorbeeld tekenprogramma\'s.
grafische tabletten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19265
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:45:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet :
De korte redactionele beschrijving van Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet

CTE-630 Photoframe plaat
Meer>>>

Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet.
Een Sapphire Blue of antraciet Graphire 3 (CTE) 6x8 tablet. Werkt NIET op Bluetooth-tablet.
Korte samenvatting Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet:
Deze korte samenvatting van de Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate, 22,9 cm (9")
Lange samenvatting Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet :

Wacom CTE-630 Photoframe plate, Graphire. Diagonaal: 22,9 cm (9")

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom Graphire CTE-630 Photoframe plate grafische tablet, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Pen
Inclusief pen *
No
Muis
Inclusief muis *
No
Beeldscherm
Diagonaal *
22,9 cm (9")
Energie
Stroomvoorziening via USB
No
Overige specificaties
Inclusief tablet
No
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)