Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Wacom
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PenPartner
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PenPartner2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CTF-221/K-X
Categorie
Op een grafisch tablet kunt u schrijven en tekenen met de bijbehorende pen. Dit wordt direct doorgegeven aan de computer waar het verder verwerkt wordt. Met een programma voor handschriftherkenning kunt u bijvoorbeeld met de hand schrijven in plaats van typen om tekst in te voeren in uw computer. Ook kunt u met de pen uw muis bedienen, wat erg praktisch is in bijvoorbeeld tekenprogramma\'s.
grafische tabletten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Wacom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 43720
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 05:05:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet :
De korte redactionele beschrijving van Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet

Het tekentablet PenPartner2 van Wacom is het optimale invoerapparaat voor notebooks.
Meer>>>

Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet.
De stijlvolle partner voor uw notebook
De PenPartner2 fascineert door zijn uiterlijk – zowel thuis als onderweg. Dankzij het uitstekende ontwerp is de PenPartner2 geschikt voor elke situatie, of dat nu in het café op de hoek is, in het vliegtuig of in de vergaderzaal. Daarnaast zorgt de onderhoudsvrije pentechnologie, zonder draad en batterijen, ervoor dat de PenPartner altijd optimaal functioneert. Dit geldt ook waar de omstandigheden niet optimaal zijn, bijvoorbeeld door gemorste koffie, kleine klaptafeltjes in een vliegtuig of broodkruimels. Het stootvaste en hoogwaardige oppervlak van het tekentablet is bestand tegen alle ongelukjes.

Productiever werken met Office-programma's
Met een enkele beweging van de pen over het actieve oppervlak van het tablet, dat nauwelijks groter is dan een visitekaartje, zijn alle programma's, bestanden en functies direct bereikbaar. Dank zij de meegeleverde software 'JustWrite Office' kunt u handgeschreven aantekeningen invoegen in Microsoft Office-documenten.
- Geef uw e-mailberichten een persoonlijk tintje door er, net als bij een gewone brief, een handtekening onder te zetten.
- Verlevendig uw PowerPoint-presentaties door er aantekeningen, formules en kleine tekeningen in op te nemen, of door tijdens een presentatie opmerkingen en commentaar te schrijven.

Nauwkeurig en ergonomisch
De PenPartner2 maakt ergonomisch werken met het notebook mogelijk en is nauwkeuriger en sneller dan de meeste ingebouwde invoeropties, zoals het bij notebooks gebruikelijke Touchpad. De pen die slechts 10 gram weegt en de natuurlijke manier waarop u deze vasthoudt, zorgen voor een bijzonder ergonomische manier van werken met uw notebook.

Het tablet is “Penabled”
'Penabled' is de door Wacom gepatenteerde pentechnologie, die zonder snoeren en batterijen werkt. Alle apparaten met het logo 'Penabled' hebben dezelfde hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Daarmee bieden ze een unieke combinatie van innovatie, flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid. Om die reden gebruiken de meeste bekende fabrikanten deze technologie ook voor hun Tablet-pc's.
Korte samenvatting Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet:
Deze korte samenvatting van de Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Wacom PenPartner PenPartner2, Bedraad, 81,2 x 58 mm, 100 punten per seconde, 0,6 m, 200 Mhz, 64 MB
Lange samenvatting Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet :

Wacom PenPartner2, PenPartner. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Working area: 81,2 x 58 mm. Report rate (pen): 100 punten per seconde. Lengte snoer: 0,6 m. Minimale processor: 200 Mhz, Minimale RAM: 64 MB. Typisch stroomverbruik: 0,2 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Wacom PenPartner PenPartner2 1000lpi 81.2 x 58mm grafische tablet, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Tablet
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Resolutie *
De resolutie in lijnen per inch.
1000
Working area *
The area that can be worked on.
81,2 x 58 mm
Pen
Inclusief pen *
The product includes a pen.
Yes
Drukniveau's *
A gradation of applied amount of pressure.
512
Report rate (pen)
100 punten per seconde
Muis
Inclusief muis *
A mouse is included with this product.
No
Poorten & interfaces
Lengte snoer
How long the cable is.
0,6 m
Technische details
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
200 Mhz
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Energie
Stroomvoorziening via USB
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
0,2 W
Gewicht en omvang
Tablet gewicht
160 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software *
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
JustWrite Office
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146 x 150,6 x 8,5 mm
Minimale systeemeisen
SVGA (800x600) USB CD-ROM
Inclusief tablet
Yes
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE/ME/2000/XP
X