Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8020201 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Different accessories to be used with a proector such as a stand and screen.
projector accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12657
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 22:21:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border :
De korte redactionele beschrijving van Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border

Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border
Meer>>>

Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border.
Alles wat u nodig hebt voor een projectiescherm op maat tot 6 m2 met een donker kader op de wand. Deze set bestaat uit verf voor de wand en extra verfcomponenten (ContrastBooster en BrightnessBooster) om eenvoudig het perfecte schermoppervlak voor uw situatie te creлren. Verder zijn magnetische verf en magnetische kaders inbegrepen om op eenvoudige wijze een donker kader rond het scherm te plaatsen (en weg te halen!). Dit kader verbetert de contrastwaarneming van beelden op het scherm enorm.

Bevat: - 1,4 liter BaseCoat - 0,1 liter ContrastBooster voor BaseCoat - 0,9 liter TopCoat - 0,1 liter BrightnessBooster voor TopCoat - 0,5 liter MagneCoat - 10 meter MagneBorder (width 5.5 cm / 2.2”)

Schermformaat - Mighty Brighty 343 cm
Korte samenvatting Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border:
Deze korte samenvatting van de Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border
Lange samenvatting Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border :

Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's Mighty Brighty Projection Screen Paint - Tailor-made Screen & Border, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X