Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10x Floppy Disk Neon
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
87411
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de zeer geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies.
diskettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5389
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 08:31:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB

DataLife Neon Diskettes
Meer>>>

Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB.
DataLife
Verbatim meets every type of user's needs with a full range of 3.5" microdisks. Configurations are available preformatted, which saves valuable time, or unformatted.
Korte samenvatting Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB:
Deze korte samenvatting van de Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim 10x Floppy Disk Neon , 1,44 MB
Lange samenvatting Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB :

Verbatim 10x Floppy Disk Neon . Opslagcapaciteit: 1,44 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim 10x Floppy Disk Neon 1.44MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
1,44 MB
Technische details
Aantal
10