Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43631
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28671
Deze statistiek is gebaseerd op de 76011 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:16:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: LifeTime
Lange productnaam Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s)

DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver, 2.6 GB, 8x, 5pk
Meer>>>
Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s).

Bij Verbatim DVDR/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek. Van de nummer 1 van Europa* op het gebied van opnamemedia

* SCCG CD/DVDR '03 - '09.

Deze schijf heeft een buitendiameter van 8 cm en een capaciteit van 1,46 GB (2,6 GB voor DL-schijven). Hoofdzakelijk gebruikt voor camcorders. Beperkte compatibiliteit met stations met invoersleuf.

Dubbellaagse schijven (Double Layer of Dual Layer) zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 8,5 GB per zijde (2,6 GB voor schijven van 8 cm). Voldoet aan de specificaties van de +RW-alliantie (Double Layer) of het DVD-forum (Dual Layer).
Opnemen in twee lagen is mogelijk door de aanwezigheid van een nieuwe substraatlaag die zich tussen de beide opnamelagen bevindt. Hierdoor kan de laserstraal gegevens opnemen in beide lagen. Nadat de eerste laag is beschreven, wordt de laser op de tweede opnamelaag gericht.

DVD-R-schijven zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 4,7 GB. Deze schijven voldoen aan de specificaties van het DVD-forum.
AZO-opnamelaag.
Hoogste niveau van opnamestabiliteit.
Superieure levensduur voor archivering.

Deze schijf is voorzien van een mat zilverkleurig oppervlak. Hierop kan worden geschreven met een CD/DVD-markeerpen.

Korte samenvatting Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver, 2,6 GB, DVD-R, 5 stuk(s), 80 mm, Juweeldoos

Lange samenvatting Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver 2.6GB DVD-R 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Verbatim DVD-R 8cm Dual Layer Matt Silver. Standaardcapaciteit: 2,6 GB, Soort: DVD-R, Aantal per verpakking: 5 stuk(s). Type verpakking: Juweeldoos

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
2,6 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD-R
Aantal per verpakking *
5 stuk(s)
Tweezijdig
Yes
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
DVD schrijfsnelheid
4x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Juweeldoos
Land Distributor
Australia 3 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)