Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R LightScribe 1.2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43621
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 61636
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 okt 2017 06:49:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s)

DVD-R LightScribe 1.2, 5 Pack Jewel Case
Meer>>>

Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s).
LightScribe is een techniek om een label rechtstreeks op de disc aan te brengen. U brandt de gegevens op een disc en vervolgens keert u de disc om, waarna u met de laser van hetzelfde schijfstation een professioneel label etst in het oppervlak van de disc. Een eenvoudig principe: "branden, omkeren, branden" met LightScribe Direct Disc Labeling.

LightScribe versie 1.2 DVD's kunnen nu met 16x snelheid worden opgenomen en de tijd voor het labelen is 30% korter! Het oppervlak van een DVD kan nu in 21 minuten worden gelabeld (vroeger in 35 minuten).

Afdrukbaar gebied: 41 mm vanaf het gat in het midden.
Korte samenvatting Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim DVD-R LightScribe 1.2, 4,7 GB, DVD-R, 5 stuk(s), Juweeldoos
Lange samenvatting Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s) :

Verbatim DVD-R LightScribe 1.2. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD-R, Aantal per verpakking: 5 stuk(s). Type verpakking: Juweeldoos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim DVD-R LightScribe 1.2 4.7GB DVD-R 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD-R
Aantal per verpakking *
5 stuk(s)
Kenmerken
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
Yes
DVD schrijfsnelheid
16x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Juweeldoos
Land Distributor
España 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)