Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R Dual Layer 8x, 5pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43596
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55376
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 okt 2017 06:49:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s)

DVD-R Dual Layer 8x, 5 Pack Jewel Case
Meer>>>

Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s).
Verbatim dual-layer discs bieden een indrukwekkende opslagcapaciteit van 8,5 GB. De dubbele opnamelaag is mogelijk gemaakt door een nieuwe substraatlaag, die tussen beide opnamelagen is aangebracht. Hierdoor kan de laserstraal beide lagen beschrijven. Nadat de eerste laag is beschreven, wordt de focus van de laser aangepast om de tweede laag te beschrijven.

- Metal AZO en Advanced AZO opnamepigment.
- Superieure levensduur.
- Kan worden gelezen in DVD-stations en DVD-spelers.
Korte samenvatting Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk, 8,5 GB, DVD-R DL, 5 stuk(s), 120 mm, Juweeldoos
Lange samenvatting Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s) :

Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk. Standaardcapaciteit: 8,5 GB, Soort: DVD-R DL, Aantal per verpakking: 5 stuk(s). Type verpakking: Juweeldoos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim DVD-R Dual Layer 8x, 5pk 8.5GB DVD-R DL 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
8,5 GB
Soort *
DVD-R DL
Aantal per verpakking *
5 stuk(s)
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
No
Kenmerken
Tweezijdig
No
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
DVD schrijfsnelheid
8x
Verpakking
Type verpakking
Juweeldoos
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)