Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43584
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22017
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:36:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s)

DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat
Meer>>>

Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s).
Bij Verbatim DVDR/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek.

Deze schijf heeft een buitendiameter van 8 cm en een capaciteit van 1,46 GB (2,6 GB voor DL-schijven). Hoofdzakelijk gebruikt voor camcorders. Beperkte compatibiliteit met stations met invoersleuf.

Dubbellaagse schijven (Double Layer of Dual Layer) zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 8,5 GB per zijde (2,6 GB voor schijven van 8 cm). Voldoet aan de specificaties van de +RW-alliantie (Double Layer) of het DVD-forum (Dual Layer).
Opnemen in twee lagen is mogelijk door de aanwezigheid van een nieuwe substraatlaag die zich tussen de beide opnamelagen bevindt. Hierdoor kan de laserstraal gegevens opnemen in beide lagen. Nadat de eerste laag is beschreven, wordt de laser op de tweede opnamelaag gericht.

- DVD+R-schijven zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 4,7 GB. Deze schijven voldoen aan de specificaties van de +RW-alliantie.
- AZO-opnamelaag.
- Hoogste niveau van opnamestabiliteit.
- Superieure levensduur voor archivering.
Korte samenvatting Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat, 2,6 GB, DVD+R, 5 stuk(s), 80 mm, Juweeldoos
Lange samenvatting Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s) :

Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat. Standaardcapaciteit: 2,6 GB, Soort: DVD+R, Aantal per verpakking: 5 stuk(s). Type verpakking: Juweeldoos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Hardcoat 2.6GB DVD+R 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
2,6 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD+R
Aantal per verpakking *
5 stuk(s)
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
DVD schrijfsnelheid
2,4x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Juweeldoos
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)