Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim VB-DPR47S2PA

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VB-DPR47S2PA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43539
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 122231
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 nov 2017 23:23:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim VB-DPR47S2PA :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim VB-DPR47S2PA

DVD+R Wide Inkjet Printable 4.7 GB 16x spindle 25 stuks
Meer>>>

Verbatim VB-DPR47S2PA:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim VB-DPR47S2PA.
Bij Verbatim DVDR/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek. Van de nummer 1 van Europa* op het gebied van opnamemedia

DVD+R-schijven zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 4,7 GB. Deze schijven voldoen aan de specificaties van de +RW-alliantie.
AZO-opnamelaag.
Hoogste niveau van opnamestabiliteit.
Superieure levensduur voor archivering.

Schijven met het kenmerk Breed, wit voor inkjet zijn voorzien van een wit oppervlak waarop met een inkjetprinter kan worden afgedrukt. Het gedeelte van de diameter dat kan worden bedrukt ligt tussen 21 en 118 mm
Korte samenvatting Verbatim VB-DPR47S2PA:
Deze korte samenvatting van de Verbatim VB-DPR47S2PA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim VB-DPR47S2PA, 4,7 GB, DVD+R, 25 stuk(s), 120 min, 120 mm, Spindel
Lange samenvatting Verbatim VB-DPR47S2PA :

Verbatim VB-DPR47S2PA. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD+R, Aantal per verpakking: 25 stuk(s). Type verpakking: Spindel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim VB-DPR47S2PA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort *
DVD+R
Aantal per verpakking *
25 stuk(s)
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
No
Tweezijdig
No
Kenmerken
Printable
Yes
Opnametijd
120 min
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
DVD schrijfsnelheid
16x
Verpakking
Type verpakking
Spindel
Land Distributor
Nederland 4 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Россия 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)