Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-RW Matt Silver 6x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43525
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 43835
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:40:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s)

DVD-RW Matt Silver 6x, 5 Pack Branded Jewel Case
Meer>>>

Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s).
De DVD/RW (en CD-RW) discs van Verbatim zijn voorzien van een SERL-opnamelaag (Super Eutectic Recording Layer). SERL garandeert elke keer opnieuw een storingsvrije opname. Bij de traditionele meermalen beschrijfbare media gaat de kwaliteit van de opnamelaag bij elke opname iets achteruit. Op de media van Verbatim wordt de opnamelaag echter bij elke wisoperatie in perfecte staat hersteld, zodat de disc in een perfecte uitgangspositie verkeert voor de volgende opname.

DVD-RW is een meermalen beschrijfbaar medium, in eerste instantie ontwikkeld met het oog op video-opnames en streaming-backups. DVD-RW discs kunnen meer dan 1000 maal worden beschreven. Een groot aantal DVD-stations en DVD-spelers biedt ondersteuning voor DVD-RW.

- Uitstekend bestand tegen UV-straling.
- Verbatim SERL-technologie.
- Superieure levensduur.
Korte samenvatting Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x, 4,7 GB, DVD-RW, 5 stuk(s), Juweeldoos
Lange samenvatting Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s) :

Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD-RW, Aantal per verpakking: 5 stuk(s). Type verpakking: Juweeldoos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim DVD-RW Matt Silver 6x 4.7GB DVD-RW 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD-RW
Aantal per verpakking *
5 stuk(s)
Kenmerken
DVD schrijfsnelheid
6x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Juweeldoos
Land Distributor
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)