Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43448
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29940
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 okt 2017 06:53:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s)

DVD-R Wide Thermal Printable, 4.7GB, 16x, 50pk, Spindle
Meer>>>

Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s).
Bij Verbatim DVDR/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek. Van de nummer 1 van Europa* op het gebied van opnamemedia

* SCCG CD/DVDR '03 - '09.

Voor de professionele optische media van Verbatim worden strengere specificaties gehanteerd dan voorgeschreven in de normen van de relevante standaardisatie-instanties.

Strengere specificaties betekent een betere compatibiliteit met schrijf- en opnameapparaten. Hierdoor wordt een hogere opnamekwaliteit bereikt, waardoor een langere archiveringstijd en betere leesbaarheid kan worden gegarandeerd.

De professionele optische media van Verbatim zijn te herkennen aan het DataLifePlus-waarmerk.
DVD-R-schijven zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 4,7 GB. Deze schijven voldoen aan de specificaties van het DVD-forum.
AZO-opnamelaag.
Hoogste niveau van opnamestabiliteit.
Superieure levensduur voor archivering.

Schijven met het kenmerk Breed, wit, thermische transfer zijn voorzien van een wit oppervlak waarop een thermische transfer kan worden aangebracht. Het gedeelte van de diameter dat kan worden bedrukt ligt tussen 21 en 118 mm Compatibel met Rimage Everest en TEAC P55-printers.
Korte samenvatting Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand, 4,7 GB, DVD-R, 50 stuk(s), 120 mm, Spindel
Lange samenvatting Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s) :

Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD-R, Aantal per verpakking: 50 stuk(s). Type verpakking: Spindel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim DVD-R Wide Thermal Printable No ID Brand 4.7GB DVD-R 50stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD-R
Aantal per verpakking *
50 stuk(s)
Printable
Yes
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
DVD schrijfsnelheid
16x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Spindel
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Verbatim 43194 4.7GB 5stuk(s) lege dvd Verbatim 43194 4.7GB 5stuk(s) lege dvd
(show image)
43194 43194 EUR 6,00
(excl. VAT)
EUR 7,26 (incl. VAT)
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)