Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R Pastel Colour, 50pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43417
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7496
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:00:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s)

CD-R Pastel Colour, 50 Pack Spindle
Meer>>>

Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s).
De mechanische specificaties van de Verbatim media zijn bijzonder nauwkeurig, zodat de gegevens op deze discs in de meest uiteenlopende apparatuur kunnen worden gelezen. De Verbatim DataLifePlus discs zijn compatibel met een groot aantal opnamesnelheden.

- Uitstekend bestand tegen UV-straling.
- Levensduur 100 jaar.
- Laagste foutfrequentie op een breed scala aan CD-branders.
Korte samenvatting Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk, 700 MB, 50 stuk(s), 120 mm, 52x
Lange samenvatting Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s) :

Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk. Standaardcapaciteit: 700 MB, Aantal per verpakking: 50 stuk(s), Diameter optische disk: 120 mm. Schrijfsnelheid CD: 52x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim CD-R Pastel Colour, 50pk 700MB 50stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal per verpakking *
50 stuk(s)
Kenmerken
Diameter optische disk *
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x