Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 8cm Colour
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43266
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 33269
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:15:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s)

CD-R 8cm Colour
Meer>>>

Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s).
Dit is een schijf met een buitendiameter van 8 cm. Beperkte compatibiliteit met stations met invoersleuf.

CD-R is een beschrijfbare schijf met een capaciteit van 700 MB. Voldoet aan de specificaties van Orange Book Part II Version 3.
De 'mechanische specificaties' van Verbatim-media zijn uiterst nauwkeurig. Gegevens die erop worden opgeslagen kunnen worden gelezen op een breed scala aan schijfstations. Hierdoor worden Verbatim-schijven gekenmerkt door een hoog niveau van compatibiliteit tussen apparaten die werken op uiteenlopende snelheden.

Superieure weerstand tegen UV-straling.
Levensduur bij archivering: Extra Protection - tot 40 jaar; AZO - tot 100 jaar.
Laagste foutpercentage bij diverse cd-schrijfapparaten.

Vijf verschillende gekleurde oppervlakken maken het mogelijk schijven te categoriseren. Hierop kan worden geschreven met een CD/DVD-markeerpen.
Korte samenvatting Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim CD-R 8cm Colour, CD-R, 210 MB, 5 stuk(s), 80 mm, 24x, Slimcase
Lange samenvatting Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s) :

Verbatim CD-R 8cm Colour. Soort: CD-R, Standaardcapaciteit: 210 MB, Aantal per verpakking: 5 stuk(s). Schrijfsnelheid CD: 24x. Type verpakking: Slimcase

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim CD-R 8cm Colour CD-R 210MB 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Soort *
Characteristics of the device.
CD-R
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
210 MB
Aantal per verpakking *
5 stuk(s)
Diameter optische disk *
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Slimcase
Land Distributor
España 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)