Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-RW 4x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43123
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 77418
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:13:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s)

CD-RW 4x
Meer>>>

Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s).
CD-RW is een herbeschrijfbare schijf met een capaciteit van 700 MB. Voldoet aan de specificaties van Orange Book Part III Version 2. CD-RW met snelheden van 12x en 24x werken niet in tragere stations.
CD-RW (Rewritable) betekent dat u de schijf meerdere keren kunt gebruiken en dat de inhoud van de schijf kan worden gewist en overschreven. De CD-RW-schijven van Verbatim kunnen minimaal 1000 maal worden herbeschreven.

Achter het succes van de CD-RW-schijven van Verbatim schuilt een revolutionair optisch opnamemateriaal, SERL (Super Eutectic Recording Layer), dat werkt op basis van fasewijzigingen. Dit technologisch geavanceerde materiaal maakt het mogelijk moeiteloos om te schakelen tussen opname- en wisfasen en wordt gekenmerkt door een hoge thermische stabiliteit van de opnamelaag. De stabiliteit van de opnamelaag resulteert in een hoge betrouwbaarheid, een lage signaalruis en een duurzame stabiliteit voor archiveringsdoeleinden.
Opnamelaag met hoge prestaties.
Duurzaamheidslaag voor extra bescherming.
Minimaal 1000 maal overschrijfbaar.

Dit is een wit oppervlak dat extra bescherming biedt voor de kwetsbare labelzijde. Hierop kan worden geschreven met een CD/DVD-markeerpen.
Korte samenvatting Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim CD-RW 4x, CD-RW, 700 MB, 10 stuk(s), 4x, Juweeldoos
Lange samenvatting Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s) :

Verbatim CD-RW 4x. Soort: CD-RW, Standaardcapaciteit: 700 MB, Aantal per verpakking: 10 stuk(s). Schrijfsnelheid CD: 4x. Type verpakking: Juweeldoos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim CD-RW 4x CD-RW 700MB 10stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Soort *
CD-RW
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal per verpakking *
10 stuk(s)
Overschrijf-cycli
1000
Kenmerken
Hoeveelheid omdoos
100 stuk(s)
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
4x
Verpakking
Type verpakking
Juweeldoos
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)