Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MF2-HD DataLifePlus 10pk PB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
38673
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de zeer geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies.
diskettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5457
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:17:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB

MF2-HD DataLifePlus 10pk PB - 10 Pack Plastic Box
Meer>>>

Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB.
De diskettes van Verbatim zijn 100% foutvrij. De diskettes zijn voorgeformatteerd voor optimaal gebruiksgemak en de beschermende DataLifePlus coating zorgt voor een glad schijfoppervlak dat niet snel beschadigd raakt.
- Capaciteit 1,44 MB.
- Geformatteerd voor DOS.
Korte samenvatting Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB:
Deze korte samenvatting van de Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB, 1,44 MB
Lange samenvatting Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB :

Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB. Opslagcapaciteit: 1,44 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim MF2-HD DataLifePlus 10pk PB 1.44MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
1,44 MB
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart