Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
V7
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Professional Toploader 16"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CTP1-9E
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4038489014962
Categorie
Neem uw notebook op een veilige, comfortabele en ergonomische manier mee; gebruik een speciaal hiervoor ontworpen tas of koffer!
Notebooktassen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorV7: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 444050
Deze statistiek is gebaseerd op de 94364 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92204 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jun 2018 22:09:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Limited Lifetime
Lange productnaam V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart :
De korte redactionele beschrijving van V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart

Professional Toploader 16", 0.71 kg, Nylon/Polyester
Meer>>>
V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart.

Duurzaam en professioneel, de Professional Toploader Laptop Case heeft een gepolsterde computer compartiment dat de meeste 16 past "laptops.

Voorzien van een lichtgewicht en duurzaam denier nylon stof, waarvan de behuizing bevat een gewatteerde schouderband en ergonomische handvatten kussens voor extra comfort. Workstation heeft voldoende ruimte voor opslag en omvat een belangrijk clip, drie pennen, twee gesaldeerd accessoirevakken, zakje voor GSM, gusseted visitekaartje houder en een apart bestand sectie.

Korte samenvatting V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart:
Deze korte samenvatting van de V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

V7 Professional Toploader 16", Aktetas, 40,6 cm (16"), Schouderband, 710 g, Zwart

Lange samenvatting V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van V7 Professional Toploader 16" notebooktas 40,6 cm (16") Aktetas Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

V7 Professional Toploader 16". Type etui: Aktetas, Maximumafmetingen schermcompatibiliteit: 40,6 cm (16"), Schouderband. Gewicht: 710 g. Kleur van het product: Zwart

Kenmerken
Maximumafmetingen schermcompatibiliteit *
The maximum screen size which can be used with this product.
40,6 cm (16")
Type etui *
The size, shape and style of the case.
Aktetas
Materiaal *
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Nylon, Polyester
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Schouderband
Yes
Land van herkomst
Country where the device is made.
China
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
410 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
83 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
305 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
710 g
Afmetingen notebookvak(W x D x H)
381 x 38 x 260 mm
Overige specificaties
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)