Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Trend Micro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Upgrade to PC-cillin Internet Security
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCCIWWFC0YBUPR
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Trend Micro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13757
Deze statistiek is gebaseerd op de 76048 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74315 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 18:29:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans :
De korte redactionele beschrijving van Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans

Upgrade to PC-cillin Internet Security, FR, Win32, 1 user
Meer>>>
Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans.

Trend Micro PC-cillin Internet Security 14 combineert de bekroonde anti-virusbeveiliging met een persoonlijke firewall voor een uitgebreide bescherming tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en hackers. Ook wordt spyware gedetecteerd en verwijderd en spam geblokkeerd. Het programma beschermt u zelfs tegen het stelen van uw identiteit door phishing- en pharming-aanvallen te blokkeren. Daarnaast beschermt PC-cillin uw draadloze netwerk via Wi-Fi-inbraakdetectie, een innovatieve beveiligingsfunctie die u waarschuwt wanneer een indringer uw Wi-Fi-verbinding gebruikt.

Beveiliging tegen phishing-fraude
URL-filtering, anti-spam en technologieën waarop patent is aangevraagd, blokkeren samen frauduleuze websites, phishing-e-mails en pharming-aanvallen, allemaal zwendel om financiële gegevens, gebruikersnamen en wachtwoorden te bemachtigen. Dankzij de Anti-fraudewizard zijn deze instellingen gemakkelijk te configureren en met de Anti-fraudewerkbalk voorkomt u zwendel, aangezien de websites real-time worden voorzien van een geloofwaardigheidsbeoordeling.

Geavanceerde ouderlijke beveiliging
Via de functies voor ouderlijk toezicht kunt u de activiteiten van uw kinderen op internet beheren door websites en ongewenste inhoud te blokkeren. Het is zelfs mogelijk om verschillende instellingen te maken, één voor elk gezinslid.

Krachtige bescherming tegen spyware
De anti-spywaretechnologie van Trend Micro blokkeert spyware en grayware in real-time. Bovendien wordt de spyware die al op de pc is geïnstalleerd, via handmatige en geplande scans gedetecteerd en verwijderd. Nieuwe uitzonderingenlijsten en een verbeterd quarantainebeheer bieden u meer controle bij het behouden, verwijderen of herstellen van programma’s.

Kwetsbaarheidscontrole
Met PC-cillin wordt de computer regelmatig gescand en wordt u gewaarschuwd indien er sprake is van kwetsbare plekken in het besturingssysteem en de browser. Met één klik op de muis hebt u vervolgens toegang tot Windows Update.

Thuisnetwerkbeheer
Via een centrale beheerconsole kunt u in een handomdraai alle beveiligingsaspecten voor elke pc in het thuisnetwerk waarop PC-cillin 14 is geïnstalleerd configureren, bijwerken en beheren. Met de knop Services beveiligingsexpert wordt u naar een beveiligingsblog, viruskaarten en andere hulpprogramma’s geleid waar u alle benodigde informatie kunt vinden.

Uitgebreide antivirusbeveiliging
PC-cillin detecteert en verwijdert virussen uit e-mailberichten, gedownloade webpagina’s, verwijderbare media en de pc. Het verbeterde uitbraakwaarschuwingssysteem waarschuwt voor nieuwe bedreigingen en beveiligingsupdates worden automatisch geïmplementeerd zodra deze beschikbaar zijn.

Verbeterd spamfilter
De geavanceerde spamfiltertechnologie blokkeert spam voordat deze uw Postvak IN binnenkomt en dankzij de nieuwe integratie met Microsoft™ Outlook™ kunt u uw voorkeuren heel gemakkelijk instellen. Bovendien maken de nieuwe gebruikersvriendelijke hulpmiddelen en nog meer rapporten het u heel gemakkelijk om deze weer te geven en te beheren.

Verbeterde persoonlijke firewall
De persoonlijke firewall voorkomt dat hackers en netwerkvirussen zoals de welbekende ZOTOB-worm het netwerk binnendringen.

Wi-Fi-inbraakdetectie
Het eerste waarschuwingssysteem in de branche voor draadloze thuisnetwerken is nu nog sneller en beter. U wordt direct gewaarschuwd zodra een onbevoegde gebruiker het draadloze netwerk binnendringt.

Korte samenvatting Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans:
Deze korte samenvatting van de Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security, 1

Lange samenvatting Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security 1gebruiker(s) Frans, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Trend Micro Upgrade to PC-cillin Internet Security. Aantal licenties: 1. Minimaal benodigde schijfruimte: 120 MB, Minimale RAM: 128 MB. Softwaretype: opwaarderen

Licentie
Softwaretype *
The category of software.
opwaarderen
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
120 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium 300 MHz
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
CD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Frans
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP Home Edition/Professional SP 2, Windows 2000 Professional SP 4+, Windows Me, Microsoft Windows 98/98 SE
X