Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Trend Micro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NCEXWWG3ZLIULR5
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Trend Micro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10212
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 04:56:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal :
De korte redactionele beschrijving van Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal

NeatSuite SMB, GR, Win32, 5 users, Renewal
Meer>>>

Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal.
Uitgebreide antivirus , contentbeveiligings en antispamoplossing voor netwerk-pc’s, bestandsservers, Microsoft Exchange-e-mailservers en verkeer dat via een internetgateway loopt.
Krachtig, uit meerdere lagen opgebouwd verdedigingssysteem dat het bedrijfsnetwerk helpt bij de bescherming tegen virussen en andere kwaadwillige code.

This Suite includes

-Client Server Messaging Security for Small and Medium Businesses Windows NT/2000/2003
-InterScan VirusWall for Small and Medium Businesses Windows 2000/2003 Server
-InterScan VirusWall for Small and Medium Businesses Linux

Key Features

- Automatische Transparente Updates
- Beperking van de dreiging
- Betrouwbare en uitgebreide beveiliging
- Controle op nieuwe virusplagen (Virus Outbreak Monitor)
- Heuristische antispam-engine
- Snelle en eenvoudige installatie
- Speciaal ontwikkelde antivirus , contentbeveiligings en antispamsoftware
- Webbeveiliging
Korte samenvatting Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal:
Deze korte samenvatting van de Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal
Lange samenvatting Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal :

Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Trend Micro NeatSuite SMB, WIN: German, Renewal, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X