Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba Euro AC kabel 2 meter

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Euro AC kabel 2 meter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WZ0040P01VDB
Categorie
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
Electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorToshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 23457
Deze statistiek is gebaseerd op de 93374 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91279 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 mei 2020 13:53:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 Year
Lange productnaam Toshiba Euro AC kabel 2 meter :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Euro AC kabel 2 meter

Euro-AC Cable 2m
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba Euro AC kabel 2 meter:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Euro AC kabel 2 meter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Toshiba Euro AC kabel 2 meter

Lange samenvatting Toshiba Euro AC kabel 2 meter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Euro AC kabel 2 meter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Toshiba Euro AC kabel 2 meter

X