Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TLPLLZ4
Categorie
Lenses used in projectors.
projectielenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9168
Deze statistiek is gebaseerd op de 74944 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73237 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:21:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 Year
Lange productnaam Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens

TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens
Meer>>>

Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens.
The Toshiba TLP-LLZ4 long throw zoom lens adds flexibility for presentations given in large venues that require the projector to be positioned farther than the screen size and relative distance allow within a standard lens
Korte samenvatting Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens:
Deze korte samenvatting van de Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens, 2.2-4.1:1, 46 - 82 mm
Lange samenvatting Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens :

Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens. Throw ratio: 2.2-4.1:1, Brandpuntbereik: 46 - 82 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba TLP-LLZ4 Long Throw Zoom Lens projectielens, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Lenssysteem
Throw ratio
De throw ratio van een projector is de afstand die de projector van het scherm/de muur af moet zijn om een beeld van een bepaalde grootte te geven. Voorbeeld: een projector met een throw ratio van 2:1 (D/W) (D/W staat voor Distance/Width, ofwel Afstand gedeeld door Breedte) moet 2 meter van het scherm staan om een beeld te maken van 1 meter breed.
2.2-4.1:1
Lenssysteem
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
46 - 82 mm
X