Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SYU3772W-0111EU
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27336
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:05:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>

Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue.
Multi Functional Appliance Server with pre-installed software providing Wireless Access Point, file/print, e-mail, Internet gateway, web caching, firewall, and Intranet services.
Korte samenvatting Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue
Lange samenvatting Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue :

Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Magnia SG20 566MHz/64MB/ 2 x 15GB/Analogue, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X