Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SE5553BN-P
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25326
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:24:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie

3 jaar BENELUX garantie uitbreiding
Meer>>>

Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie.
Deze drie jaar on-site garantie uitbreiding voor notebooks met 1 jaar standaard garantie.

Deze service dekt alleen de kosten van service onderdelen en arbeidskosten die benodigd zjn om het product weer volledig te laten functioneren binnen de service periode.

Verlengt de standaard garantie van 1 naar 3 jaar. Een stuk extra gemoedsrust tijdens de levensduur van uw Toshiba notebook.

Optimaliseer de garantiedekking van uw systeem en schaf uw SelectServ garantiepakket aan op hetzelfde moment als uw Toshiba notebook.

Deze Service is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur lokale tijd.
Korte samenvatting Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie:
Deze korte samenvatting van de Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie, 3 jaar
Lange samenvatting Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie :

Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie. Aantal jaar: 3 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba 3 jaar BENELUX on-site garantie voor notebooks met 1 jaar standaard garantie, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
3 jaar
Kenmerken
Geografische dekking
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Benelux
X