Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX1173E-1PRP
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 93310
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 mei 2017 13:53:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version) :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version)

USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Versie)
Meer>>>

Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version).
Repliceert algemene poorten in een compacte ontwerp. Verbind al je algemene randapparatuur aan één hub. Brengt moeilijk te bereiken poorten/kabels naar je notebook door alleen maar gebruik te maken van één kabel.
Korte samenvatting Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version):
Deze korte samenvatting van de Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version), AC (DC 5V/3A), 24,5 x 110 x 73 mm
Lange samenvatting Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version) :

Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version). Soort voeding: AC (DC 5V/3A), Afmetingen (BxDxH): 24,5 x 110 x 73 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba USB 2.0 Port Replicator II (Ethernet / EU Version), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Overige specificaties
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
AC (DC 5V/3A)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
24,5 x 110 x 73 mm
Aantal USB-aansluitingen
4
X