Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba Kensington Micro Saver

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kensington Micro Saver
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX1172E-2NAC show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5052178187552 show
Categorie
Cable with a locking mechanism already permanently integrated.
Kabelsloten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorToshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 146661
Deze statistiek is gebaseerd op de 94413 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92274 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 feb 2019 17:31:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years
Lange productnaam Toshiba Kensington Micro Saver :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Kensington Micro Saver

PX1172E-2NAC - Kensington Micro Saver
Meer>>>
Toshiba Kensington Micro Saver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Kensington Micro Saver.

Wikkel de kabel eenvoudig om een vaststaand object en bevestig het slot aan een geschikt notebook, docking station of flatscreen monitor.

Korte samenvatting Toshiba Kensington Micro Saver:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Kensington Micro Saver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Toshiba Kensington Micro Saver, 1,8 m

Lange samenvatting Toshiba Kensington Micro Saver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Kensington Micro Saver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Toshiba Kensington Micro Saver. Lengte snoer: 1,8 m

Gewicht en omvang
Lengte snoer *
How long the cable is.
1,8 m
Land Distributeur
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Italia 3 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
X