Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15,1 inch LCD Monitor S500 Black
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX1166E-1LCD
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 dec 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13688
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-12-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 aug 2017 02:50:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Years
Lange productnaam Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black

High specification multimedia LCD monitor. Fast response time (13msec) makes it ideal for gamers.
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black:
Deze korte samenvatting van de Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black, 100 W, 389 mm, 398 mm, 152 mm, 3,6 kg
Lange samenvatting Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black :

Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black. Typisch stroomverbruik: 100 W. Breedte: 389 mm, Diepte: 398 mm, Hoogte: 152 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba 15,1 inch LCD Monitor S500 Black, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
100 W
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
389 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
398 mm
Gewicht en omvang
Hoogte *
Hoogte van het product
152 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,6 kg
Overige specificaties
Monitor max. video inputbandbreedte
80 MHz
X