Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX1055E-1NST
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34666
Deze statistiek is gebaseerd op de 74944 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73237 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:48:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years
Lange productnaam Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD

CD-RW/DVD Combo, 8x/8x/24x/8x
Meer>>>

Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD.
Haal meer uit uw laptop met accessoires voor laptops en tablets van Toshiba. Of het nu gaat om een draagtas, externe monitor, geheugenuitbreiding of dockingoplossing, bij Toshiba vindt u de juiste accessoire voor uw Toshiba laptop of tablet.
Korte samenvatting Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD, Zilver, Notebook, CD,CD-R,CD-RW,DVD, Portégé 2000/2010/3500, 8x, 8x
Lange samenvatting Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD :

Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD. Kleur van het product: Zilver. Bedoeld voor: Notebook, Optische drive type: CD,CD-R,CD-RW,DVD, Compatibiliteit: Portégé 2000/2010/3500. Schrijfsnelheid CD: 8x, Herschrijfsnelheid CD: 8x. Leessnelheid CD: 24x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Externe Slim 8x8x24x 8x CD-RW/DVD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product *
Zilver
Prestatie
Bedoeld voor *
Notebook
Optische drive type
CD,CD-R,CD-RW,DVD
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
No
Prestatie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Portégé 2000/2010/3500
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
8x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
8x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X