Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba 60GB HardDiskDrive

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
60GB HardDiskDrive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3204U-1H60
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25539
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:09:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Years
Lange productnaam Toshiba 60GB HardDiskDrive :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba 60GB HardDiskDrive

60GB HDD for Toshiba Style Bay (Sat5200)
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba 60GB HardDiskDrive:
Deze korte samenvatting van de Toshiba 60GB HardDiskDrive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba 60GB HardDiskDrive, 55,89 GB, 99 g, 16 MB, 5400 RPM, 60 GB
Lange samenvatting Toshiba 60GB HardDiskDrive :

Toshiba 60GB HardDiskDrive. Opslagcapaciteit harde schijf: 55,89 GB. Gewicht: 99 g. Drive, omvang buffer: 16 MB, Snelheid opslagapparaat: 5400 RPM, Totale opslagcapaciteit: 60 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba 60GB HardDiskDrive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Opslagmedia
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
55,89 GB
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
99 g
Overige specificaties
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
16 MB
Snelheid opslagapparaat
Het aantal rondjes dat het apparaat per minuut draait.
5400 RPM
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
60 GB
Hoogte drive-apparaat
9,5 mm
Harde schijf, aantal schijven
2
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X