Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba Modular Bay 15GB HDD

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Modular Bay 15GB HDD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3100U-1H15
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorToshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorToshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 12292
Deze statistiek is gebaseerd op de 93322 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91225 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years
Lange productnaam Toshiba Modular Bay 15GB HDD :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Modular Bay 15GB HDD

The Toshiba Modular Bay 15GB Hard Disk Drive is designed to work with Toshiba Satellite 1200 and 3000 series portable computers. It is ideal to use as an additional storage device or a back up alternative, and it is swappable with other Modular Bay options. One year limited warranty.
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba Modular Bay 15GB HDD:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Modular Bay 15GB HDD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Toshiba Modular Bay 15GB HDD, 15 GB

Lange samenvatting Toshiba Modular Bay 15GB HDD:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Modular Bay 15GB HDD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Toshiba Modular Bay 15GB HDD. HDD capaciteit: 15 GB

Kenmerken
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
15 GB
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra-ATA/66
Buffergrootte opslagstation
1 MB
Toegangstijd
13 ms
Gemiddelde zoektijd
3 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
99 g
Overige specificaties
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
15000 MB
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
15 GB
X