Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
30GB Parallel ATA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MK3008GAL
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13233
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:21:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf

4.572 cm (1.8 ") , 30GB, PATA, 2MB Cache, 4200RPM
Meer>>>

Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf.
Toshiba introduces a 30GB 1.8-inch embedded HDD for consumer electronic (CE) devices, the MK3008GAL. Enabling some of today's most exciting, small form factor mobile devices, the new mini-drives offer manufacturers significant storage for consumer, commercial and PC applications - such as music players, handheld PCs, PDAs, wearable computers and laptops. Toshiba is committed to grow with developers and users to provide smart computing solutions, backed by Toshiba-renowned quality and technology leadership.
Korte samenvatting Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba 30GB Parallel ATA, 1.8", 30 GB, 4200 RPM, Parallel ATA, 2 MB, HDD
Lange samenvatting Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf :

Toshiba 30GB Parallel ATA. Harde schijf, omvang: 1.8", Opslagcapaciteit harde schijf: 30 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM, Harde schijf-interface: Parallel ATA, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 2 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba 30GB Parallel ATA 30GB Parallel ATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
30 GB
Harde schijf-interface *
Parallel ATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Harde schijf, omvang *
1.8"
Soort apparaat *
HDD
Drive, omvang buffer
2 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
15 ms
Full stroke seek
26 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
7,14 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
3 ms
Bytes per sector
512
Harde schijf, aantal koppen
2
Cylinders
55728
Start/stop-cycli
600000
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Stroomverbruik (in standby)
0,12 W
Stroomverbruik (PowerSave)
0,07 W
Energie
Stroomverbruik (lezen)
1 W
Stroomverbruik (schrijven)
1 W
Stroomverbruik (idle)
0,3 W
Ingangsspanning
3.3
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 60 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 65 °C
Trillingen, in bedrijf
Environmental requirements for vibration in operating mode
2 G
Trillingen bij opslag
Environmental requirements for vibration in non-operating mode
5 G
Schokbestendigheid
Environmental requirements for optimal protection from impact in operating mode
500 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
1500 G
Gewicht en omvang
Breedte
64 mm
Hoogte
Hoogte van het product
5 mm
Diepte
71 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
48 g
Inhoud van de verpakking
Aantal
1
Overige specificaties
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
14 dB
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X