Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Desk E-Studio 120, 150
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6BC02231324
Categorie
Cabinets and stands are places for your printer to elevate it from the floor.
printerkasten & onderstellen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11668
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel

1 stuk.
Meer>>>

Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel.

Toshiba onderzetkast e-STUDIO 120/150(D)
Geschikt voor e-STUDIO 120 en e-STUDIO 150(D).
Korte samenvatting Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Desk E-Studio 120, 150, 2,5 kg
Lange samenvatting Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel :

Toshiba Desk E-Studio 120, 150. Gewicht: 2,5 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Desk E-Studio 120, 150 printerkast & onderstel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,5 kg
X