Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba SelectBay LS120 Drive

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SelectBay LS120 Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2793006
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies. Ook zijn diskettes zeer gevoelig voor vuil in de floppy drive.
Floppy drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorToshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorToshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 16136
Deze statistiek is gebaseerd op de 93587 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91484 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 03:52:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 year
Lange productnaam Toshiba SelectBay LS120 Drive :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba SelectBay LS120 Drive

na
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba SelectBay LS120 Drive:
Deze korte samenvatting van de Toshiba SelectBay LS120 Drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Toshiba SelectBay LS120 Drive, 70 ms, 0,12 GB

Lange samenvatting Toshiba SelectBay LS120 Drive:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba SelectBay LS120 Drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Toshiba SelectBay LS120 Drive. Zoektijd: 70 ms, Totale opslagcapaciteit: 0,12 GB

Harde schijf
Zoektijd
De tijd die nodig is om de gevraagde data te vinden op het medium (in milliseconden).
70 ms
Harde schijf
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
0,12 GB
X