Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA projectielamp

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0101LB2P
Categorie Projectielampen
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorToshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 595
Deze statistiek is gebaseerd op de 96241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94057 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 Jul 2010 08:30:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA projectielamp:
Deze korte samenvatting van de Toshiba BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA projectielamp-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Toshiba BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA

Lange samenvatting Toshiba BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA projectielamp:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA projectielamp, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Toshiba BEAMERLAMP 125W UHP/2000 UUR TBV TLP-B2 ULTRA

X