Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Topcom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Skyr@cer PCI 2101gmr
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10001588
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Topcom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15612
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:57:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt

Skyr@cer 2101 PCI-LANcard gmr wireless
Meer>>>

Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
- 802.11b,g wireless LAN PCI card.
- snelheid: mimo.
- compatible with 11 - 22 - 44 Mbps network products.
- incl. drivers voor Windows 2000, XP, Vista.
Korte samenvatting Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr, 54 Mbit/s, PCI, WPA,WPA-PSK, 802.1X, Windows 2000, Windows XP, Vista, IEEE.802.11b,g
Lange samenvatting Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt :

Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Interface: PCI. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA,WPA-PSK, Autenticatiemethode: 802.1X. Compatibele besturingssystemen: Windows 2000, Windows XP, Vista. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE.802.11b,g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Topcom Skyr@cer PCI 2101gmr Intern 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Poorten & interfaces
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
PCI
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen *
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA,WPA-PSK
Autenticatiemethode
802.1X
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, Windows XP, Vista
Overige specificaties
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
20
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
300
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE.802.11b,g