Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Topcom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Skyr@cer USB 4001g
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10001579
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Topcom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10767
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:31:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Skyr@cer USB 4001g
Meer>>>

Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
The wireless USB stick enables you to connect your PC / laptop to a wireless network at a speed of up to 54 Mbps. It is fully compatible with IEEE802.11b and IEEE802.11g standards.

WIRELESS USB STICK
-Speed: 54 Mbps.
-Standards: IEEE802.11b, g.
-Wireless range: up to 300 m.
-Interface: USB 2.0.
-WEP (64 / 128 bits), WPA, WPA2 for secure wireless networking.
-For infrastructure / Ad-Hoc modes.
-Available drivers and software: Windows 2000, Windows XP, Vista.
-Network Magic™ 30 days trial version included.
Korte samenvatting Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Topcom Skyr@cer USB 4001g, Draadloos, USB, 54 Mbit/s, Wit
Lange samenvatting Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Topcom Skyr@cer USB 4001g. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Stroomvoorziening via USB. Kleur van het product: Wit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Topcom Skyr@cer USB 4001g 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Draadloos LAN
Wi-Fi
Yes
Energie
Stroomvoorziening via USB
Yes
Design
Kleur van het product
Wit
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA,WPA2
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE802.11b/g
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, Windows XP, Vista
Link/Act LED
Yes
Draadloze verbindingen
Yes
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
300 m