Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Topcom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SKYRACER PRO PCI 154
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10000850
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Topcom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6420
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:57:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt

SKYRACER PRO PCI 154- wireless LAN PCI
Meer>>>

Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt.
• Standard: IEEE802.11g.
• Voor desktop pc.
• Connection: PCI.
• Draadloze snelheid tot 108 Mbps.
• Draadloos bereik tot 20 binnen/300 meter buiten.
• WEP.
• WPA.
• Drivers support: Windows 98 (SE), ME, 2000, XP.
Korte samenvatting Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Topcom SKYRACER PRO PCI 154 , 108 Mbit/s, PCI, Windows 98 (SE), ME, 2000, XP, IEEE.802.11g, WEP (64 / 128 bit), WPA, WPA-PSK
Lange samenvatting Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt :

Topcom SKYRACER PRO PCI 154 . Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s. Interface: PCI. Compatibele besturingssystemen: Windows 98 (SE), ME, 2000, XP. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE.802.11g, Veiligheid: WEP (64 / 128 bit), WPA, WPA-PSK

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Topcom SKYRACER PRO PCI 154 Intern 108Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Poorten & interfaces
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
PCI
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 (SE), ME, 2000, XP
Overige specificaties
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
20
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
300
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE.802.11g
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
WEP (64 / 128 bit), WPA, WPA-PSK