Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TomTom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NAVIGATOR NORDICS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
70115.091A
Categorie Navigatiekaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorTomTom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6362
Deze statistiek is gebaseerd op de 96359 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94187 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:27:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart :
De korte redactionele beschrijving van TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart

TOMTOM NAVIGATOR NORDICS (WIN-32)
Meer>>>
TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart.

TomTom Navigator is een flexibel navigatie software pakket voor gebruik in uw auto met gesproken rij-instructies.

De TomTom Navigator is gebaseerd op de krachtige Microsoft Pocket PC handheld computers en het Global Positioning System (GPS). Deze combinatie levert een betrouwbare plaatsbepaling op met een nauwkeurige routebegeleiding. Het pakket werkt o.a. samen met de zeer nauwkeurige TomTom GPS ontvanger, die ervoor zorgt dat er signalen omgezet worden naar de juiste plaatsbepaling op de kaart. Daarna wordt u met heldere gesproken aanwijzingen feilloos naar uw bestemming geleid.

Spraak ondersteuning
Een duidelijke Nederlandse (of Engelse) stem begeleidt u naar de juiste plaats en zegt wanneer u moet afslaan.

Automatische herberekening van route
Een groot voordeel van de TomTom Navigator software is dat het automatisch een herberekening geeft van de route als u bijvoorbeeld een afslag mist.

Eйn software pakket
Nog een voordeel van de TomTom Navigator software is dat het maar ййn software pakket is voor zowel stad als snelweg niveau. U hoeft nu niet meer te switchen.

Korte samenvatting TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart:
Deze korte samenvatting van de TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

TomTom NAVIGATOR NORDICS

Lange samenvatting TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TomTom NAVIGATOR NORDICS navigatiekaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

TomTom NAVIGATOR NORDICS