Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TomTom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MOBILE BENELUX
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1F00.042
Categorie Navigatiekaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorTomTom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6045
Deze statistiek is gebaseerd op de 90276 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88257 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 04:49:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart :
De korte redactionele beschrijving van TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart

TOMTOM MOBILE BENELUX RS-MMC CARD IN (NMS)
Meer>>>
TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart.

TomTom MOBILE is een van de eerste navigatiesystemen dat geschikt is voor smartphones in Europa.

TomTom MOBILE biedt de gebruikers van smartphones de mogelijkheid om hun telefoon om te toveren tot een handzaam navigatiesysteem dat hen veilig en zonder stress van A naar B brengt. TomTom MOBILE maakt gebruik van de bekende navigatiesoftware van TomTom, voorgeïnstalleerd op MMC-geheugenkaarten. De oplossing kan heel eenvoudig in de auto gemonteerd worden omdat gebruik wordt gemaakt van de kleinste en lichtste draadloze gps-ontvanger die op dit moment verkrijgbaar is.

Korte samenvatting TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart:
Deze korte samenvatting van de TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

TomTom MOBILE BENELUX, Benelux

Lange samenvatting TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TomTom MOBILE BENELUX navigatiekaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

TomTom MOBILE BENELUX. Geografische dekking: Benelux

Kenmerken
Geografische dekking
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Benelux
Customer service details