Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10,9 cm (4.3") Touchscreen Handheld/Fixed Zwart 183 g

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TomTom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VIA 120 Europe Traffic
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1EH4.002.05
Categorie
Met een GPS ontvanger weet u altijd en overal waar u bent en zult u nooit meer verdwalen dankzij het slimme Amerikaanse satellietsysteem waarvan dit apparaat de signalen kan ontvangen. Met de meeste GPS ontvangers is het mogelijk uw positie op een kaart te laten weergeven en velen kunnen u zelfs de weg wijzen, het enige dat u daarvoor hoeft te doen is uw bestemming opgeven!
Navigators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorTomTom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 13741
Deze statistiek is gebaseerd op de 92164 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 90084 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 12:08:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10,9 cm (4.3") Touchscreen Handheld/Fixed Zwart 183 g:
Deze korte samenvatting van de TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10,9 cm (4.3") Touchscreen Handheld/Fixed Zwart 183 g-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

TomTom VIA 120 Europe Traffic, Intern, Geheel Europa, 10,9 cm (4.3"), 16:9, Flash, SD

Lange samenvatting TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10,9 cm (4.3") Touchscreen Handheld/Fixed Zwart 183 g:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10,9 cm (4.3") Touchscreen Handheld/Fixed Zwart 183 g, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

TomTom VIA 120 Europe Traffic. Antenne: Intern. Kaart dekking: Geheel Europa. Beeldschermdiagonaal: 10,9 cm (4.3"), Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9. Opslagmedia-type: Flash, Compatibele geheugenkaarten: SD, Interne opslagcapaciteit: 4 GB. Vormfactor: Handheld/Fixed, Kleur van het product: Zwart

GPS-type
Water *
GPS apparatuur voor op de boot.
No
Sport (fitness, hardlopen) *
GPS apparatuur voor tijdens het sporten.
No
Outdoor *
GPS apparatuur voor wandelen, jagen, skiën en andere buitenactiviteiten.
No
Geocaching *
Geocaching is een activiteit waarbij je aan de hand van aanwijzingen, verkregen op internet, zoekt naar een object, gebruikmakend van een gps-apparaat.
No
Auto *
GPS apparatuur voor in de auto.
Yes
Vliegen *
GPS apparatuur voor in vliegtuigen.
No
Truck *
Vehicle for carrying goods and materials.
No
Golf *
A game played on a large open-air course
No
Navigatie
Live service *
The product offers a live service.
No
Gesproken navigatie-instructies
Yes
Traffic Message Channel (TMC) *
Traffic Message Channel (TMC) is a technology for delivering traffic and travel information to motor vehicle drivers. It is digitally coded
Yes
Gesproken straatnamen
Dankzij de gesproken instructies kun je je ogen op de weg houden. De instructies bevatten nu ook straatnamen, zodat het nog duidelijker is wanneer je moet afslaan.
Yes
GPS-prestaties
Antenne
Intern
Kaart
Inclusief mappen *
The product includes maps.
Yes
Kaart dekking *
The geographical area covered by the maps that are supplied in a sat nav package.
Geheel Europa
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
10,9 cm (4.3")
Touchscreen *
A screen of a laptop
Yes
Widescreen *
Widescreen images are a variety of aspect ratios used in film
Yes
Oorspronkelijke beeldverhouding
The aspect ratio is the ratio of the width of an image to its height. The native aspect ratio is the one which the projector/display is particularly designed for. Images shown in native aspect ratio will utilize the entire resolution of the display and achieve maximum brightness. Images shown in other than native aspect ratio will always have less resolution and less brightness than images shown in native aspect ratio.
16:9
Geheugen
Opslagmedia-type *
Type opslagmedium zoals flashgeheugen, harde schijf enz.
Flash
Interne opslagcapaciteit
The amount e.g of data which can be stored inside the device.
4 GB
Compatibele geheugenkaarten *
Types of memory cards which can be used with this product.
SD
Netwerk
Bluetooth *
Bluetooth is een draadloze communicatietechniek die weinig energie gebruikt en permanent actief is.
Yes
Radio
Ondersteunde frequentiebanden *
The bands which the radio can receive e.g. FM
Niet ondersteund
Prestatie
Ingebouwde luidsprekers *
The device contains speaker(s) to produce sound.
Yes
Ingebouwde camera *
Het product heeft een ingebouwde camera.
No
Handsfree bellen
Gebruik je navigatiesysteem als carkit voor je mobiele telefoon. Nu ben je altijd bereikbaar en kun je onderweg veilig bellen en gebeld worden.
Yes
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Handheld/Fixed
Kleur van het product *
The colour e.g. red
Zwart
Energie
Type stroombron *
What the power source is.
Batterij/Accu, Sigarettenaansteker
Levensduur accu/batterij
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
2 uur
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
183 g
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
119 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
25 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
80 mm
Technische details
Eco-routes
Met deze brandstofbesparende routes bespaar je geld en ontlast je het milieu.
Yes
Geavanceerde rijbaanbegeleiding
Geeft duidelijk aan welke rijstrook je moet aanhouden bij lastige splitsingen, zodat je de afslag nooit mist. Op de meest gecompliceerde splitsingen van alle snelwegen zorgt een realistische 3D-weergave van de splitsing voor een ontspannen en veilige rit.
Yes
IQ Routes-technologie
Alleen TomTom maakt gebruikt van werkelijke snelheidsgegevens van miljoenen gebruikers om op elk moment in de tijd de snelste route te kunnen berekenen. Stel je eens voor dat je een route kunt plannen die rekening houdt met de spits, verkeerslichten, zebrapaden, het uitgaan van scholen en zelfs winkelend publiek, en dat op elk moment van elke dag. Zó slim is IQ Routes!
Yes
Help mij! Menu voor noodgevallen
Je hebt informatie over plaatselijke hulpdiensten hiermee altijd binnen handbereik. Van ziekenhuizen tot de wegenwacht: deze informatie is overal nuttig.
Yes
Plug & Go
Je navigatiesysteem is zeer eenvoudig te gebruiken. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en het touchscreen aan te raken. Dankzij onze intuïtieve gebruikersinterface ben je in mum van tijd onderweg.
Yes
Garantie op de meest recente kaart
Gegarandeerd met de meest recente kaart de weg op! Als binnen 90 dagen na ingebruikname een nieuwe kaart voor je navigatiesysteem beschikbaar is, kun je die kaart eenmalig gratis downloaden via tomtom.com. Je kunt slechts één kaart gratis downloaden. Vanwege de voortdurende verbetering van onze kaartkwaliteit passen enkele nieuwe kaarten mogelijk niet op je navigatiesysteem. In die gevallen kun je gedetailleerde kaartzones downloaden. Je kunt slechts één kaartzone tegelijk op je navigatiesysteem gebruiken, maar je kunt altijd eenvoudig en gratis via tomtom.com van kaartzone wisselen.
Yes
QuickGPSfix
Met QuickGPSfix kun je sneller je GPS-positie bepalen, zodat je sneller de weg op kunt.
Yes
Geïntegreerde montage
Een handige, opklapbare montageoplossing die is geïntegreerd in je navigatiesysteem. Je hebt hem dus altijd bij je. Je kunt de montage eenvoudig op de voorruit bevestigen. En als je de optionele montageschijf gebruikt, kun je hem ondersteboven draaien en ook op het dashboard plaatsen, waarbij de schermweergave automatisch met de goede kant naar boven roteert.
Yes
Frequente bestemmingen
Je kunt pictogrammen kiezen voor de bestemmingen die je het meest bezoekt, en er je eigen tekst aan toevoegen. Je navigatiebeleving wordt echt persoonlijk doordat je gemakkelijker en sneller kunt navigeren naar de plaatsen die je het meest bezoekt.
Yes
Map Share- technologie
Breng correcties aan op je eigen kaart en houd je navigatiesysteem up-to-date.
Yes
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Uk has collected 21 expert reviews for TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10.9 cm (4.3") Touchscreen Handheld/Fixed Black 183 g and the average expert rating is 77 of 100. The average score reflects the expert community’s view on this product. Click below and use Uk to see all ratings, product awards and conclusions.
77%
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Nl heeft 21 proffesionele recensies verzameld voor TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10,9 cm (4.3") Touchscreen Handheld/Fixed Zwart 183 g. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 77 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
77%
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Fr a recueilli 21 avis d’experts pour TomTom VIA 120 Europe Traffic navigateur 10,9 cm (4.3") Écran tactile Portable/Fixe Noir 183 g et la note moyenne est de 77 sur 100. Le score moyen reflète l’avis de la communauté des experts sur ce produit. Cliquez sur l’onglet ci-dessous et utilisez Testseek pour voir les notes, les prix de produits et les conclusions.
77%
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
De hat 21 Expertenmeinungen über TomTom VIA 120 Europe Traffic Navigationssystem 10,9 cm (4.3 Zoll) Touchscreen Tragbar / Fixiert Schwarz 183 g eingeholt. Das duchschnittliche Epertenrating ist 77 von 100. Die durchschnittlich erreichte Punktezahl gibt die Meinung der Expertencommunity über das Produkt wieder. Klicken Sie unten und nutzen Sie Testseek um alle Beurteilungen, Produktauszeichnungen und Schlussfolgerungen sehen zu können.
77%
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Testseek ha raccolto 21 recensioni da parte di esperti per TomTom VIA 120 Europe Traffic navigatore 10,9 cm (4.3") Touch screen Palmare/Fisso Nero 183 g e la valutazione media da parte degli esperti è di 77 su 100. Tale media riflette l’opinione della comunità degli esperti circa questo prodotto. Fate clic qui sotto e usate Testseek per visualizzare tutte le valutazioni, i premi ricevuti dal prodotto e le conclusioni.
77%
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Es ha coleccionado 21 opiniones de expertos para TomTom VIA 120 Europe Traffic navegador 10,9 cm (4.3") Pantalla táctil Portátil/Fijo Negro 183 g y la calificación media es 77 de 100. El promedio de la calificación refleja la opinión de la comuniudad de los expertos referente a este producto. Haga click abajo y use Testseek para poder ver todas las calificaciones, galardones y conclusiones del producto.
77%
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Dk har samlet 21 ekspertanmeldelser for TomTom VIA 120 Europe Traffic navigator 10,9 cm (4.3") Berøringsskærm Håndholdt / Fastsat Sort 183 g og den gennemsnitlige ekspertbedømmelse er 77 af 100. Den gennemsnitlige score reflekterer ekspertpanelets opfattelse af dette produkt. Klik nedenfor og brug Dk for at se alle bedømmelser, produkter og konklusioner.
77%
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Se har samlat in 21 experttester för TomTom VIA 120 Europe Traffic navigatorer 10,9 cm (4.3") Pekskärm Handheld / Fast Svart 183 g och det genomsnittliga betyget är 77 av 100. Det genomsnittliga betyget reflekterar experternas samlade syn på denna produkt. Klicka nedanför och använd Se för att se alla betyg, utmärkelser och kommentarer.
77%
Source Review comments Score
digitalversus.com
Updated:
2015-01-11 05:11:09
Like the TomTom GO LIVE 1000 at launch, the TomTom Via 110 does not yet have its full complement of features. The new MyTomTom service is not yet fully operational. The manufacturer says that although it's currently behind schedule, it will be offering...
Good Rapid menus and route calculation, Simple interface, nice to use, Excellent finish, Compact with mount builton, Bluetooth hands free...
Bad Memory access currently locked!, Voice recognition could be improved...
Bottom line Rapid, compact and with full road functionality, all that's missing on the TomTom Via 120 are the connected services. Assuredly excellent value for money, we hope the memory limitations will soon be lifted and allow us to increase our rating...
60%
trustedreviews.com
Updated:
2015-01-11 05:11:09
We've praised TomTom's LIVE Services extensively here at TrustedReviews, but one thing we have also regularly singled out for criticism is the price. Originally only available on premium devices, and with a hefty monthly subscription, Live was great in mo...
Bottom line The TomTom Via LIVE 120 brings some excellent navigation technology to an even more affordable level. Against the alternatives from other manufacturers, it makes a strong case, particularly if you're a regular rush-hour commuter. However, at its current p...
90%
techradar.com
Updated:
2016-12-29 08:18:17
The TomTom Via LIVE 120 slots into the TomTom range below the top-end Go LIVE 1000 devices and consequently it doesn't have as many fancy features. The screen isn't as roomy; there's no pinch-to-zoom and it lacks the neat magnetic window bracket. But i...
Good God-like HD Traffic, Hands-free phone calls, Map corrections and updates...
Bad Ongoing subscription required, Ageing, low-res display...
70%
pocket-lint.com
Updated:
2016-12-29 08:18:17
The TomTom Via Live 120 sits in the middle of TomTom’s range of satnav devices, a step down from their all-encompassing Go line, and above the XL and Start models. The Via Live 120 comes in two versions, European mapping and the “regional” mapping, in...
Good HD Traffic, price, suction mount, excellent display mapping, Bluetooth phone integration...
Bad Speed camera alerts shrill, could get similar functions in an XL model for less, via points not announced...
Bottom line Compact and smart, the TomTom Via Live 120 is an excellent navigation device with a lot going for itKey specsGPS, Touchscreen...
80%
expertreviews.co.uk
Updated:
2016-12-29 08:18:17
If you read our review of the Go 1000 Live, but were hoping for a cheaper version, you're in luck: TomTom has launched the Via Live 120. It has almost all the benefits of the 1000, but costs well under £200. The 4.3in screen is the same size and same r...
Bottom line Despite a couple of minor flaws, the Via Live 120 is a great satnav. We just hope MyTomTom is fully working soon...
80%
alphr.com
Updated:
2016-12-29 08:18:18
Getting you from A to B in as quick a time as possible has always been a strength of TomTom's satnavs. Over the years, its devices have marched further and further ahead of the competition, incorporating features such as IQ Routes for quickest route calcu...
Bottom line An excellent satnav with all the features you need to get to your destination – and at a good price too...
83%
clubic.com
Updated:
2015-01-11 05:11:07
Test du TomTom Via 120 retour au sommaireAvec sa gamme Via, TomTom entend bien renouveler sa ligne de produits qui semblait être frappée d'immobilisme. Alors que l'on se situe dans l'entrée de gamme du constructeur néerlandais, le Via 120 propose tout...
Good Qualité et finition du matériel, Ergonomie / Fonction MapShare, Reconnaissance vocale performante, Fonctions mains libres Bluetooth...
Bad TMC en option! (50 euros), Manque de fluidité de la carte, Manque de réactivité des menus, Système de fixation peu pratique...
Bottom line Le TomTom Via 120 ne manque pas d'atouts pour séduire les personnes qui souhaitent se doter d'un GPS de qualité. Même si les performances pêchent un peu (manque de réactivité de la carte et des menus), l'ensemble reste parfaitement exploitable.On apprécie...
60%
digitalliving.ch
Updated:
2015-01-11 05:11:09
Viele Features für wenig Geld, aber auch einige Macken liefert das Navi von TomTom.Mit dem Via 120 bietet Hersteller TomTom ein Navigationsgerät im mittleren Preissegment an. Für unter 250 Franken ist alles dabei, was ein modernes Navi an Bord haben mu...
Good Preis, Handlichkeit...
Bad Sprachsteuerung nur rudimentär, Reaktionszeit, Touch-Bedienung, Halterung...
67%
Lesnumeriques.com
Updated:
2015-01-11 05:11:09
Le est identique au que nous avons testé, à 2 différences près : il intègre la carte d'Europe (45 pays) et propose une fonction mains-libres Bluetooth, bien pratique pour recevoir des appels grâce à la liaison avec son téléphone mobile. Pour plus...
Good Rapidité des calculs et des menus, Interface agréable et simple à utiliser, Excellente finition, Compacité et support intégré, Mode mains-libres Bluetooth...
Bad Reconnaissance vocale perfectible, Accès à la mémoire du PND vérouillé...
Bottom line Rapide, compact et doté de fonctionnalités routières complètes, il ne manque que des services connectés au TomTom Via 120. Assurément un excellent rapport qualité prix...
80%
Lesnumeriques.com
Updated:
2016-12-29 08:18:17
Modèle le plus complet la nouvelle gamme , le intègre des fonctionnalités connectées - les fameux services (gratuits la première année, puis 50 euros par an). Moins cher que les modèles haut de gamme de la série , il possède pourtant de nombreux poin...
Good Services LIVE utiles pour les gros rouleurs: info-trafic et radars, Bonne réactivité générale, Interface agréable et simple à utiliser, Bonne finition, Compacité et support intégré...
Bad Reconnaissance vocale perfectible, Quelques erreurs de cartographie (communes à tous les modèles avec cartes TeleAtlas)...
Bottom line Il est complet, rapide, agréable à utiliser et dispose des services LIVE. Le TomTom Via LIVE 120 a donc tout d'un GPS haut de gamme, sauf le prix, plus raisonnable. Assurément un bon choix pour les automobilistes qui ont besoin d'une info trafic fiable...
100%
magnus.de
Updated:
2015-01-11 05:11:09
Tschüs XL, willkommen Via – Tomtom formiert seine Mittelklasse neu und macht auch vor eingeführten Namen nicht halt. Den Via gibt es ab 179 Euro mit Zentraleuropa-Karte und 4,3-Zoll-Display, das Topmodell mit 5-Zoll-Screen und Gesamt-Europa kostet 239...
90%
navigation-professionell.de
Updated:
2015-01-11 05:11:09
Sind sie auf der Suche nach einem Navigationssystem, das nicht nur bei der Optik Punkte sammeln kann? Dann könnte das neue TomTom Via 120 Traffic ein Navi ihrer Wahl sein. Dank seines schicken und stilvollen Äußeren dürfte es auch anspruchsvolle Ästhe...
Bottom line Mit dem Via 120 Europe ist TomTom ein großer Wurf gelungen. Schick vom Äußeren, stark von der Funktionalität. Das Via 120 Traffic hat alles an Bord, was die meisten Autofahrer in der Regel zum Navigieren benötigen. Größtes Manko: MyTomTom hat derzeit n...
84%
navi-test-portal.de
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Das völlig neue Navi von TomTom kostet 199 Euro und überzeugt mit tadellosen Leistungen sogar Bluetooth und Spracheingabe sind mit an Bord.TomTom formuliert seine Mittelklasse neu und macht auch vor eingeführten Namen nicht halt. Den TomTom Via 120 gib...
0%
navigation-professionell.de
Updated:
2016-12-29 08:18:17
Das TomTom Via 120 Traffic – von Navigation-Professionell.de im Test mit “sehr gut” bewertet – berücksichtigt bei der Routenplanung klassische TMC-Verkehrsnachrichten. Jetzt setzt TomTom mit dem neuen Via LIVE 120 noch eins obendrauf. Das LIVE 120 hat...
Bottom line Überzeugendes GesamtpaketDas TomTom Via LIVE 120 liefert im Test eine überzeugende Vorstellung ab. Durch die Kombination aus einfacher Bedienung, überdurchschnittlich guter Freisprecheinrichtung, Routen auf Basis historischer Verkehrsdaten und Live Se...
86%
tecnozoom.it
Updated:
2015-01-11 05:11:07
Il è un navigatore molto moderno dal design essenziale ed allo stesso tempo classico. Lo schermo touch da 4.3 pollici con una diagonale di 11 cm permette un ottimo utilizzo in fase di navigazione stradale anche se purtroppo non è capacitivo ma resisti...
Good Tecnologia IQ Routes; Eco Routes; Controllo vocale; Chiamate in vivavoce; QuickGPSfix; Display 4,3 pollici alta qualità...
Bad Schermo touch resistivo...
Bottom line Il TomTom 120 Europe si pone nella fascia intermedia dei navigatori stradali, con un buon rapporto qualità-prezzo. Le funzionalità sono molte anche se manca tutta quella parte puramente multimediale e di intrattenimento che è possibile trovare su altr...
70%
tecnozoom.it
Updated:
2015-01-11 05:11:07
Il è un navigatore molto moderno dal design essenziale ed allo stesso tempo classico. Lo schermo touch da 4.3 pollici con una diagonale di 11 cm permette un ottimo utilizzo in fase di navigazione stradale anche se purtroppo non è capacitivo ma resisti...
Good Tecnologia IQ Routes; Eco Routes; Controllo vocale; Chiamate in vivavoce; QuickGPSfix; Display 4,3 pollici alta qualità...
Bad Schermo touch resistivo...
Bottom line Il TomTom 120 Italia si pone nella fascia intermedia dei navigatori stradali, con un buon rapporto qualità-prezzo. Le funzionalità sono molte anche se manca tutta quella parte puramente multimediale e di intrattenimento che è possibile trovare su altr...
70%
prylportalen.se
Updated:
2015-01-11 05:11:10
Oavsett om du bara ska ut på en bilsemester med familjen eller om du jobbar med att köra budbil är en GPS i bilen fantastiskt underlättande i många situationer. Vi tog en närmare titt på marknadens åtta hetaste navigatorer och konstaterade att skillnad...
72%
pcworld.pl
Updated:
2015-01-11 05:11:07
Obudowa TomTom VIA 120 kosztuje nieco ponad 500 zł ,jak na Tomtoma to niska cena, ale w tym przedziale znajdziemy całą masę całkiem dobrych nawigacji wyposażonych w Automapę. Tomtom postanowił z nimi rywalizować nie możliwościami, a prostotą obsługi co wi...
Good Jakość wykonania, Prosta obsługa, Dobra mapa...
Bad Kiepski uchwyt, Niewygodnie umieszczone gniazdo USB...
Bottom line TomTom VIA 120 chciał zrobić nawigację prosta, stylową i jak na tego producenta tanią. Pierwsze dwa punkty wypełnił niemal w 100 %, ale w tej cenie możemy mieć już naprawdę dobre nawigacje (Blow, MIO, Navroad) i to o znacznie większej funkcjonalności i mo...
60%
technolabs.net
Updated:
2015-01-11 05:11:07
Adres bulmak, özellikle metropol dediğimiz büyük şehirlerde en büyük sorunlardandır. Küçük bir kentte, kasabada biraz yaşadıktan sonra bütün yolları ezberlemeye başlarız.Fakat büyük kentler, kasabalara benzemez. İstanbul'dan örnek vermek gerekirse, sokakl...
0%
digitalliving.ch
Updated:
2016-12-29 08:18:17
Viele Features für wenig Geld, aber auch einige Macken liefert das Navi von TomTom.Mit dem Via 120 bietet Hersteller TomTom ein Navigationsgerät im mittleren Preissegment an. Für unter 250 Franken ist alles dabei, was ein modernes Navi an Bord haben mu...
Good Preis, Handlichkeit...
Bad Sprachsteuerung nur rudimentär, Reaktionszeit, Touch-Bedienung, Halterung...
67%
Customer service details
Array