Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Tiptel TSM 2 System switchboard-apparatuur

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Tiptel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TSM 2 System
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1124432
Categorie
Equipment that allows you to interconnect circuits of telephones to establish telephone calls between different users.
Switchboard-apparatuur
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Tiptel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9956
Deze statistiek is gebaseerd op de 82228 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 80349 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:03:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Tiptel TSM 2 System switchboard-apparatuur :
De korte redactionele beschrijving van Tiptel TSM 2 System switchboard-apparatuur

TSM2 system, ISDN, plug-in module, 8V
Meer>>>
Korte samenvatting Tiptel TSM 2 System switchboard-apparatuur:
Deze korte samenvatting van de Tiptel TSM 2 System switchboard-apparatuur-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Tiptel TSM 2 System

Lange samenvatting Tiptel TSM 2 System switchboard-apparatuur:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Tiptel TSM 2 System switchboard-apparatuur, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Tiptel TSM 2 System

Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Customer service details