Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PDSML-LN2+
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PDSML-LN2+
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7272
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 sep 2017 11:10:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord

PDSML-LN2+
Meer>>>

Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord.
1. Intel® Xeon® 3200 / 3000 Series, Core™ 2 Quad / Duo Series, Pentium® D, Pentium Extreme Edition, Pentium 4 & Celeron D in LGA775 Package (FSB 1066/800/533).
2. Intel® 3000 (Mukilteo-2) Chipset.
3. Up to 8GB unbuffered ECC / non-ECC, DDR2 667/533 SDRAM.
4. 1x Intel® 82573L PCI-e Gigabit LAN, 1x Intel® 82573V PCI-e Gigabit LAN.
5. Built-in SATA ICH7R Controller, 4x SATA (3 Gbps) Drive with RAID 0, 1, 5, 10 Support.
6. 1 (x4) PCI-Express, 1 Universal Slot Supporting: 1 (x8) PCI-Express OR 1x 32-bit 33MHz PCI slot, 1x 32-bit 33MHz PCI.
7. On board XGI Volari Z7 Graphics.
8. IPMI 2.0 Support.
Korte samenvatting Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro PDSML-LN2+, 1.8 V, 8 GB, Intel, Celeron D,Pentium 4,Pentium D, LGA 775 (Socket T), Gigabit Ethernet
Lange samenvatting Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord :

Supermicro PDSML-LN2+. Geheugen voltage: 1.8 V, Maximum intern geheugen: 8 GB. Processorfamilie: Intel, Compatibele processors: Celeron D,Pentium 4,Pentium D, Processor socket: LGA 775 (Socket T). Netwerkfuncties: Gigabit Ethernet. Chipset moederbord: Intel 3000, Moederbord form factor: microATX, Soorten RAID: 0, 1, 10. Grafische adapter: XGI Z7

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro PDSML-LN2+ Intel 3000 LGA 775 (Socket T) Micro ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Aantal geheugenslots
4
Geheugen voltage
1.8 V
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Non-ECC
Yes
Maximum intern geheugen
8 GB
Processor
Processorfamilie *
Intel
Compatibele processors *
Celeron D,Pentium 4,Pentium D
Processor socket *
LGA 775 (Socket T)
Interne aansluitingen
USB 2.0 aansluitingen *
4
Aantal SATA-aansluitingen
4
COM aansluitingen
1
Aansluiting voor diskettestation
Yes
Aansluitingen achterzijde
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
PS/2 poort(en) *
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Netwerk
Netwerkfuncties
Gigabit Ethernet
Prestatie
Chipset moederbord *
Intel 3000
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
microATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, 10
Certificering
FCC
Grafisch
Grafische adapter
XGI Z7
Uitbreidingsmodules
PCI Express x8 slots
2
PCI-slots
1
BIOS
BIOS type *
Phoenix
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Breedte *
244 mm
Diepte *
244 mm
Overige specificaties
Soort aansluiting (2de) controller
IDE
Soort aansluiting controller
SATA2