Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MBD-X7DBE+-O
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MBD-X7DBE+-O
Categorie
The motherboard is the main printed circuit board (PCB) in servers and computers. It holds many of the crucial electronic components of the system, such as the central processing unit (CPU) and memory, and provides connectors for other peripherals.
server-/werkstationmoederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22806
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:18:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord

Dual 771-pin LGA Sockets, 16 x DDR2 533/667Hz max. 32GB, 2 x Gigabit Ethernet, 6 x SATA, 1 x PATA, 3 x PCI-Express, 3 x PCI-X
Meer>>>

Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord.
- Quad & Dual Core Intel® 64-bit Xeon® Support, 667 / 1066 / 1333MHz FSB
- Intel® 5000P (Blackford) Chipset
- Up to 64GB DDR2 667 & 533 SDRAM Fully Buffered DIMM (FB-DIMM)
- Intel® (ESB2/Gilgal) 82563EB Dual-port Gigabit Ethernet Controller
- 6x SATA 3.0Gbps Ports via ESB2 Controller SATA Controller
- 2 (x8) & 1 (x4) PCI-Express, 2x 64-bit 133MHz PCI-X, 1x 64-bit 100MHz PCI-X
- ATI ES1000 Graphics with 16MB video memory
- SIMLP IPMI 2.0
Korte samenvatting Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord:
Deze korte samenvatting van de Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro MBD-X7DBE+-O, Verlengd ATX, Server, Intel, LGA 771 (Socket J), 2, 4, 667,1066,1333 MHz
Lange samenvatting Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord :

Supermicro MBD-X7DBE+-O. Moederbord form factor: Verlengd ATX, Component voor: Server. Processorfabrikant: Intel, Processor socket: LGA 771 (Socket J), Processor aantal cores ondersteund: 2, 4. Ondersteunde geheugen types: DDR2-SDRAM, Supported memory clock speeds: 533,667 MHz, Maximum intern geheugen: 64 GB. Harde schijf-interface: Parallel ATA, SATA II, Soorten RAID: 1, 5, 10. Chipset moederbord: Intel 5000P

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro MBD-X7DBE+-O Intel 5000P LGA 771 (Socket J) Verlengd ATX server-/werkstationmoederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
Verlengd ATX
Component voor
Server
Processor
Processorfabrikant *
Merknaam van de fabrikant die de processor heeft geproduceerd.
Intel
Processor socket *
LGA 771 (Socket J)
Aantal ondersteunde processoren *
2
Processor aantal cores ondersteund *
2, 4
Ondersteuning voor processor FSB
667,1066,1333 MHz
Geheugen
Ondersteunde geheugen types *
DDR2-SDRAM
Supported memory clock speeds *
533,667 MHz
Aantal DIMM sloten *
16
Maximum intern geheugen *
64 GB
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Geheugen voltage
1.8 V
Opslag-controllers
Harde schijf-interface *
Parallel ATA, SATA II
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1, 5, 10
RAID support
Yes
Interne aansluitingen
USB 2.0 aansluitingen *
3
Serial port headers
1
Aansluiting voor ventilator van voeding
Yes
Aantal SATA II connectors
6
Aantal Parallel ATA aansluitingen
1
Aansluiting voor CPU koeler
Yes
Aantal SATA-aansluitingen
6
Aansluitingen achterzijde
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
PS/2 poort(en) *
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
2
Parallelle poort(en)
1
Prestatie
Chipset moederbord *
Intel 5000P
Uitbreidingsmodules
PCI Express x4 slots
1
PCI Express x8 slots
2
PCI-X slots
3
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Wi-Fi *
No
Ethernet interface type
Gigabit Ethernet
LAN controller
Intel 82563EB
Grafisch
Ondersteuning voor parallel processing *
Niet ondersteund
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Gewicht en omvang
Breedte *
347 mm
Diepte *
330 mm
BIOS
BIOS type *
Phoenix
Grootte BIOS-geheugen
8 MB
Certificaten
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Land Distributor
Australia 1 distributor(s)