Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVM-PNSC-824
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10715
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 16:27:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation

Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) / 8X DVD
Meer>>>

Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation.
Key Features:
- Based on the Industrial Standard DVD Format
- Single and Dual Layer Disk can be replayed (4.7GB/8.5GB)
- Can read DVD-RAM and DVD-R
- Backward compatibility with CD Formats (24X speed CD-ROM performance)
- Low power for less battery consumption
- Ultra DMA 33 is supported
Korte samenvatting Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824), 24x, 12x, 5 - 50 °C, -30 - 65 °C, 155 g, 128 x 129 x 12,7 mm
Lange samenvatting Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation :

Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824). Leessnelheid CD: 24x, CD-RW leessnelheid: 12x. Gewicht: 155 g. Afmetingen (BxDxH): 128 x 129 x 12,7 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro Slim DVD-ROM Drive - (DVM-PNSC-824) Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
CD-RW leessnelheid
12x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
8x
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 50 °C
Temperatuur bij opslag
-30 - 65 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
155 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
128 x 129 x 12,7 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Analog audio line-out
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)