Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SuperChassis 818S+-1000B (Black)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CSE-818S+-1000B
Categorie
A computer case, also known as a chassis, is an empty metal shell used to protect computer components.
computerbehuizingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6280
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:14:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing

SuperChassis 818S+-1000B (Black)
Meer>>>

Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing.
Supermicro's SC818 1U chassis features a unique and highly-optimized design for quad-processor platforms. The chassis is equipped with a 1000W power supply to support high-performance system components and six high-speed counter-rotating fans for ample cooling.
- 1000W Cold-swap Power Supply
- 3 x 3.5" Hot-Swap Ultra320/160 SCSI Drive Bays
- 1 x Slim DVDROM Drive
- 6 x 4cm Counter-rotating Fans with Optimal Fan Speed Control
- 1 x Full-height, Full-length I/O Expansion Slot
- Power Switch, Reset Switch and 5 LED Indicators
Korte samenvatting Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing:
Deze korte samenvatting van de Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black), Laag Profiel (Slimline), Server, Zwart, 1U, 437 mm, 705 mm
Lange samenvatting Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing :

Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black). Vormfactor: Laag Profiel (Slimline), Soort: Server, Kleur van het product: Zwart. Breedte: 437 mm, Diepte: 705 mm, Hoogte: 43 mm. Main board size: 14.3 x 17

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro SuperChassis 818S+-1000B (Black) Laag Profiel (Slimline) Zwart computerbehuizing, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Laag Profiel (Slimline)
Soort *
Characteristics of the device.
Server
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Rack-montage
The type of mounting that can position devices in a shelving system (rack).
1U
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
437 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
705 mm
Gewicht en omvang
Hoogte *
Hoogte van het product
43 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
17,2 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Main board size
14.3 x 17
Land Distributor
Australia 1 distributor(s)