Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SuperChassis 813MS-410C (Beige)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CSE-813MS-410C
Categorie
A computer case, also known as a chassis, is an empty metal shell used to protect computer components.
computerbehuizingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6829
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:14:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing

SuperChassis 813MS-410C (Beige)
Meer>>>

Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing.
The SC813M 1U Chassis is a density-optimized mid-level server chassis, ideal for storage and datacenters. With a depth of only 19.85", it's compact design houses ATX motherboards of up to 12" x 10" and supports one Full-height, Half-length PCI addon card.
- 410W DC Power Supply
- 4x 3.5" Hot-Swap Ultra320/160 SCSI Drive Bays
- 1x Slim CDROM Drive (Optional)
- 1x Serial, 2 x USB Front Access I/O
- 4x 4cm 12,500 RPM Fan
- 1x Full-height, Half-length I/O Expansion Slot
- Power Switch & 5 LED Indicators
Korte samenvatting Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing:
Deze korte samenvatting van de Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige), Laag Profiel (Slimline), Server, ATX, Beige, 1U, 437 mm
Lange samenvatting Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing :

Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige). Vormfactor: Laag Profiel (Slimline), Soort: Server, Supported motherboard form factors: ATX. Breedte: 437 mm, Diepte: 503 mm, Hoogte: 43 mm. Main board size: 12 x 10

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro SuperChassis 813MS-410C (Beige) Laag Profiel (Slimline) Beige computerbehuizing, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Laag Profiel (Slimline)
Soort *
Server
Supported motherboard form factors *
ATX
Kleur van het product *
Beige
Rack-montage
1U
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Gewicht en omvang
Breedte *
437 mm
Gewicht en omvang
Diepte *
503 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
43 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
14,1 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Main board size
12 x 10