Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SuperChassis 811i-410B (Black)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CSE-811I-410B
Categorie
A computer case, also known as a chassis, is an empty metal shell used to protect computer components.
computerbehuizingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8412
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:14:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing

SuperChassis 811i-410B (Black)
Meer>>>

Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing.
Supermicro's SC811 chassis features an efficient 1U rackmount design optimized for the best cost/performance ratio.
Key Features
1. 410W DC Power Supply
2. 2x 3.5" Internal Drive Bay
3. 1x Slim CDROM (Optional), 1x Floppy Drive (Optional)
4. 2x 10cm 5,000 RPM Blower Fan
5. 1x Full-size, Full-length I/O Expansion Slot
Korte samenvatting Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing:
Deze korte samenvatting van de Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black), Laag Profiel (Slimline), Server, ATX, Zwart, 1U, 410 W
Lange samenvatting Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing :

Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black). Vormfactor: Laag Profiel (Slimline), Soort: Server, Supported motherboard form factors: ATX. Netvoeding: 410 W. Breedte: 426 mm, Diepte: 574 mm, Hoogte: 43 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro SuperChassis 811i-410B (Black) Laag Profiel (Slimline) 410W Zwart computerbehuizing, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Laag Profiel (Slimline)
Soort *
Server
Supported motherboard form factors *
ATX
Kleur van het product *
Zwart
Rack-montage
1U
Power voorraad
Netvoeding
410 W
Gewicht en omvang
Breedte *
426 mm
Diepte *
574 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
43 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
12,7 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)