Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
A+ Server 1041M-82, Beige
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AS-1041M-82
Categorie
Partially assembled platform or an unassembled kit of computer parts, which means that the server is cheaper and more customizable than a ready-made server.
server barebones
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8516
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:23:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige

A+ Server 1041M-82, Beige
Meer>>>

Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige.
Key Features

1. Four Quad-Core / Dual-Core AMD Opteron™ 8000 Series (Socket F) Support, 1000 MHz HyperTransport Link.
2. Up to 128GB DDR2 800/667/533/400 SDRAM.
3. 1 (x16) PCI-Express/1 HyperTransport (HTX) Slot.
4. Intel 82546GB Dual-port Gigabit LAN/Ethernet Controller.
5. 3x 3.5" Hot-swap U320 SCSI Drive Bays.
6. 1000W High-efficiency Power Supply.
7. SIMSO IPMI 2.0 Support.
Korte samenvatting Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige:
Deze korte samenvatting van de Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige, Socket F (1207), 128 GB, 0, 1, JBOD, Intel 82546GB, Gigabit Ethernet, AMI
Lange samenvatting Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige :

Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige. Processor socket: Socket F (1207). Maximum intern geheugen: 128 GB. Soorten RAID: 0, 1, JBOD. LAN controller: Intel 82546GB, Netwerkfuncties: Gigabit Ethernet. BIOS type: AMI, Grootte BIOS-geheugen: 8 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro A+ Server 1041M-82, Beige, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Processor socket *
Socket F (1207)
Geheugen
Aantal DIMM sloten *
16
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Maximum intern geheugen
128 GB
Opslagmedia
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, JBOD
Netwerk
LAN controller
Intel 82546GB
Netwerkfuncties
Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
2
VGA (D-Sub)poort(en)
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Uitbreidingsmodules
PCI Express x16 slots
1
BIOS
BIOS type
AMI
Grootte BIOS-geheugen
8 MB
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
1U
Kleur van het product
Beige
LED-indicatoren
Yes
Prestatie
Soort optische drive
DVD-ROM
Energie
Netvoeding *
1000 W
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 - 240V, 50 - 60Hz, 15 - 7Amp
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Breedte
437 mm
Diepte
705 mm
Hoogte
Hoogte van het product
43 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
19,5 kg
Overige specificaties
Grafische adapter
ES1000
Standard fans
6
Moederbord
Code name for the motherboard. Internal name.
Super H8QM8-2+
Land Distributor
Australia 1 distributor(s)